Wie is Robert Benjamins

Robert Benjamins is als werktuigbouwkundig ontwerper de drijvende kracht achter Magnificens. Hij heeft veel ervaring met de ontwerptechnieken zoals die gebruikt worden in de voedingsmiddelen- en procesindustrie.

 

Die kennis gebruikt hij ook om in de algemene werktuigbouw gebruik te maken van hoogwaardige materialen. Hij denkt inventief en liefst niet ‘in the box’ en weet zo altijd een oplossing te vinden voor uw technische probleem.


Sinds 2014 is Robert Autodesk Inventor Certified Professional.

 


   
<h4>magnificens.nl sitemap:</h4> <a href="https://www.magnificens.nl/home">Home</a><br /> -<a href="https://www.magnificens.nl/over-robert-benjamins"><b>Over Robert Benjamins</b></a><br /> -<a href="https://www.magnificens.nl/over-judith-hageman">Over Judith Hageman</a><br /> <a href="https://www.magnificens.nl/projecten">Projecten</a><br /> <a href="https://www.magnificens.nl/links">Links</a><br /> <a href="https://www.magnificens.nl/contact">Contact</a><br /> -<a href="https://www.magnificens.nl/contact-contactgegevens">Contactgegevens</a><br /> -<a href="https://www.magnificens.nl/routebeschrijving">Routebeschrijving</a><br /> -<a href="https://www.magnificens.nl/privacy">Privacy</a><br />